Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Maar er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat veel mensen niet meer weten hoe de diverse mogelijkheden efficiënt benut kunnen worden bij het gebruik hiervan. Daarnaast ontbreekt meestal ook de tijd om zich met de social media bezig te houden.

Vanuit die behoefte is Sparty-Promotions in februari 2014 gestart om o.a. particulieren, bedrijven, horeca te helpen bij het gebruik  van de diverse social media en meer.Wat kan Sparty-Promotions voor u betekenen:

* Promotie:
Wij kunnen u helpen uw boodschap efficiënter over de social media te verspreiden. We zoeken naar de geschikte applicatie of internetprogramma zoals Facebook, Twitter, Instagram, etc. Desgewenst kunnen wij u helpen met het aanmaken en bijhouden hiervan. Dit is mogelijk voor particulieren, professionele dj’s, organisaties, sportclubs, artiesten, horeca, verenigingen, etc.

* Bemiddeling
Voor particulieren en organisaties die voor hun evenement op zoek zijn naar o.a. artiesten, dj’s, bands of locaties kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen, organisaties en bedrijven.
Een aantal van hun kunt u op onze website vinden.

* Organisatie
Sparty-Promotions is in 2014 jaar gestart met het organiseren van feesten. Er zijn twee concepten bedacht:
– Pleasure:                           Deep- en Techhouse
– Sparty Techno / Kinetic:   Techno

In de toekomst willen we ook andere concepten gaan starten met andere muziekstijlen en live bands.

 

* Websites: www.VoornePuttenTips.nl & www.SchiedamTips.nl
Voor de evenementen op het eiland Voorne-Putten (Zuid Holland) waren een aantal websites actief. SpijkeniseTips, NissewaardTips en VoornePuttenTips
Eind 2015 zijn deze drie websites samengevoegd tot één centrale plek: www.VoornePuttenTips.nl en in 2016 hebben we ook voor Schiedam een soortgelijke website opgericht.

Het doel van deze websites is om een plek op internet te creëren waar je in één oogopslag alle leuke evenementen en activiteiten op het eiland Voorne-Putten (ZH)/ Schiedam kan vinden. Het is bedoeld voor jong & oud en er is voor iedereen wat leuks te vinden. Elk evenement zal belangeloos en zonder te oordelen over de inhoud worden geplaatst. Aanbieden van activiteiten en evenementen is simpel zelf te doen door te klikken op het tabblad: “Evenementen aanmelden. Het aanbieden en plaatsen van evenementen is geheel gratis.

Beide website’s zijn 1 december 2020 overgenomen door Sitiweb

Voor meer informatie kunt u via het contactformulier met ons contact opnemen..[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]