BUC - Beats Unlimited

BUC (Beats Unlimited Crew) is een urban georiënteerde formatie uit Zoetermeer. De muziek is een mix van Hip Hop en R&B gecombineerd met diverse muziekstijlen. Dit zorgt voor een energiek en gevarieerd repertoire met als resultaat altijd een uitzinnig publiek.

De band is niet in een hokje te plaatsen. Door de invloeden van diverse stijlen die de verschillende artiesten met zich meebrengen klinken de nummers verrassend, energiek en dynamisch. Wat ooit begonnen is met het remixen van nummers, is nu uitgegroeid tot een hecht collectief met een eigenzinnige sound.
BUC staat voor positiviteit, plezier en lekker gezamenlijk uit je dak gaan. In 2017 zal hun eerste EP “The Future EP” verschijnen.

Beats Unlimited heeft onder andere opgetreden op Sexyland, Checkpoint Charley, Theater De Omval, Groofz,  Road to Zandstock, Cultuurpodium Boerderij, Rotonde, Café Miles,  Arteganza Talentscout, s’-Heerenloolands, Battle for the King, FO4RBANDS Festival, Upa Open Air, MC Festival Zoetermeer, Mexx en The Jam Factory.
Op elke plek hebben ze een verpletterende indruk achtergelaten.

BUC bestaat uit:

BLESZ – Vocals

Yade – Vocals

Jerrel – Drums

Ricky – Toetsen

Sjoerd  – Bass

The Guitarman – Gitaar

 

 

Interesse in de formatie BUC en wil je meer weten of een optreden boeken?
Neem dan contact op met:

info@Sparty-Promotions.nl