Rays Wagen - Foodtruck

Foodtruck – Ray’s Wagen

Een goede foodtruck mag op geen enkel festival of evenement ontbreken, maar ook als je iets te vieren hebt, is een Foodtruck een verrassend leuke manier om je gasten te trakteren op de lekkerste gerechten. En wat is er nou leuker op een feest, dan overheerlijke, verse friet en gerechten die rechtstreeks van de barbecue komen?
Ben je dit met ons eens, reserveer dan een plekje voor foodtruck Ray’s Wagen op de gastenlijst van je feest, festival, bruiloft, evenement of bijeenkomst.

Friet en verrassende gerechten

Friet/patat is natuurlijk populair bij jong en oud en het wordt helemaal een feestmaaltijd, als je er ook nog de heerlijke, bijpassende gerechten van Ray’s Wagen bij geserveerd krijgt.
Beroemd zijn bijvoorbeeld de culinaire kroketten, die je in een groot formaat, maar ook als een origineel tapashapje kunt krijgen: de tapas croquetas.
Dit zorgt meteen voor een culinair feest van smaak.

Ook de gerechten die ter plekke voor je op de barbecue bereid worden, zijn onovertroffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ambachtelijk gemaakte burgers, sappige pulled pork en smaakvolle saté? Wij kunnen ons goed voorstellen, dat het water je nu al in de mond loopt.

Interesse in het inhuren van Ray’s Wagen??

Neem dan contact op via ons contactformulier op de website of stuur een mail naar info@sparty-Promotions.nl